Esteettinen hammashoito

Pyrimme kaikissa toimenpiteissämme hellään ja kivuttomaan hoitoon, sekä esteettiseesti hyvään lopputulokseen. Esimerkiksi paikkamateriaaliksi hyväksymme vain laadukkaimmat tuotteet ja värivalinnan tavoitteena on mahdollisimman luonnollinen lopputulos.

Hampaiden valkaisu

Jokainen, joka kokee haluavansa kauniimman hymyn, voi sen myös saada. Hampaiden valkaisu on turvallista ja sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Suomen Keinojuuriklinikalla käytetään laservalkaisua, jonka avulla valkaisu on tehokkaampaa ja nopeampaa kuin aikaisemmilla menetelmillä.

Hammaslaminaatit

Hammaslaminaatit ovat hampaan ulkopinnalle kiinnitettäviä posliinikuoria, joilla voidaan muuttaa hampaiden väriä, asentoa  ja muotoa. Laminaateilla voidaan korjata esimerkiksi hampaan leveyttä; poistaa häiritseviä rakoja hampaiden välistä, ja lisätä hampaan pituutta sekä paksuutta purennan sallimissa rajoissa. Hammaslaminaatteja kiinnitetään useimmiten etu- ja kulmahampaisiin. Laminaatin paikallaan pysymisen varmistamiseksi hampaan pintaa joudutaan useimmiten vähän hiomaan ja poistamaan vanhat isot paikat. Laminaatit kiinnitetään hampaisiin pysyvästi. Laminaattien tekeminen vaatii yleensä vähintään kaksi käyntiä hammaslääkärillä. Hammaslaminaatti on kestävä, luonnollisen tuntuinen ja näköinen ratkaisu ja sen väri pysyy muuttumattomana jopa kymmeniä vuosia.   

Ota yhteyttä ja kysy suunnitelma juuri sinun tarpeisiisi!