Hellää ja kivutonta hammashoitoa

Suomen Keinojuuriklinikalla voit unohtaa entiset ikävät kokemukset hammaslääkärikäynneistäsi. Valittavanasi on monia kipua ja pelkoa poistavia vaihtoehtoja.


Erityinen täsmäpuudutus on erikoisohuiden neulojen ja puudutustekniikan takia monen asiakkaan mielestä erinomainen vaihtoehto kivun poistamiseen. Taitava puudutus takaa hellän hoidon!

Sedaatio on varsinaiseen hammashoitoon nukutuksessa verrattuna kevyempi toimenpide, jossa anestesialääkäri antaa asiakkaalle kipua poistavan ja keskushermostoa rauhoittavan lääkityksen. Sedaatio on turvallinen tapa rentoutua koko hammashoidon ajaksi niin, ettei kipua tai toimenpiteitä tarvitse pelätä. Suomen Keinojuuriklinikalla sedaatiohoito toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti varta vasten toimenpiteisiin suunnitelluissa leikkaussaleissa nukutuslääkärin ja kokeneen ammattihenkilöstön valvonnassa. Verenpainetta, sydämen lyöntitiheyttä ja yleistä vointia seurataan tarkoin monitoreilla. Asiakas on koko hoitotoimenpiteen ajan hereillä hengittäen itse, mutta voi olla täysin jännittämättä. Tarvittaessa asiakas voi kommunikoida hoitohenkilöstön kanssa, muttei jälkeenpäin juurikaan muista koko toimenpidettä. Kiputuntemukset laskevat merkittävästi, joten sedaatio on erinomainen vaihtoehto hammaslääkärin toimenpiteitä pelkääville asiakkaille. Hammaslääkäripelkoisille asiakkaille helpotusta tuo myös se, että sedaatiossa voidaan tehdä useampi toimenpide kerrallaan, joten esimerkiksi paikkaushoidossa päästään reilu askel eteenpäin yhdellä kertaa.

Sedaatio on suositeltava vaihtoehto myös kirurgisiin toimenpiteisiin, eli esimerkiksi viisaudenhampaiden poistoon tai hammasimplanttien asennukseen. Toimenpide sujuu sedaatiossa nopeasti ja kivuttomasti.

Asiakkaamme ovatkin olleet todella tyytyväisiä hoitomuotoon. Nuori potilaamme, jolta poistettiin 4 viisaudenhammasta sedaatiossa kommentoi toimenpidettä näin: "Halusin sedaation, koska kaikki 4 viisaudenhammasta poistettiin kerralla. Toimenpide meni hyvin ja nopeasti, en huomannut ajan kulua eikä ollut särkyjä ja turvotuksia jälkikäteen. Muutaman päivän söin särkylääkkeitä. Olin tyytyväinen päätökseeni."  

Sedaation jälkeen asiakas tarvitsee aina ennalta sovitun saattajan kotimatkalle.