Hammashoito

Perushammashoitopalvelumme kattavat kaikki hammashoidon piiriin kuuluvat osa-alueet vuositarkastuksesta ja paikkaushoidosta protetiikkaan saakka. Vastaanotollamme saat myös turvallisen ja hyvän hampaiden valkaisun.

Hammashoitoa koko perheellesi

Vuosittainen perustarkastus on tärkeä lähtökohta suun ja koko kehon perusterveydelle. Hammaslääkärin tekemään vuositarkastukseen kuuluvat hampaiden, limakalvojen, ikenien, suuontelon, kielen, imusolmukkeiden ja purennan tarkastus sekä tarvittavien röntgenkuvien otto. Erityisesti kiinnitämme huomioita mahdollisten oireiden vaatimaan tarkasteluun. Näiden mukaan teemme hoitosuunnitelman, jossa huomioimme yhdessä keskustellen myös kustannuksiltaan erilaiset vaihtoehdot ja aikataulut.

Hoidamme asiakkaamme kokonaisvastuullisesti, joten tarvittaessa hammaslääkäri konsultoi erikoishammaslääkäreitä ja informoi sitten asiakasta hoitotarpeesta ja erilaisista mahdollisista vaihtoehdoista. Tarvittaessa hän ohjaa asiakkaan erikoisalahoitoon tai lisätutkimuksiin.

Alan viimeisin teknologia ja osaaminen käytössäsi

Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja hyödynnämme alan uusimpia teknologioita ja ratkaisuja. Laserhoito on huippunykyaikainen hoitomuoto, jolla voidaan poistaa kariesta ja hammaskiveä, tehdä pehmytosien muovausleikkauksia ja jota voidaan käyttää hyödyksi myös juurihoidoissa. 3D-röntgenkuvauksen avulla puolestaan saamme kolmiulotteista tietoa hampaista, ympäröivistä kudoksista ja leukaluusta. Meillä on myös Cerec-järjestelmä, jonka avulla voimme tehdä erittäin kestäviä keraamisia paikkoja ja kruunuja tietokoneohjatusti yhdellä käynnillä.

Suuhygienisti

Osana perushammashoitoa hammaslääkäri ohjaa asiakkaan hyödyntämään myös suuhygienistin palveluita. Osaavien ja ystävällisten suuhygienistiemme palveluihin kuuluvat mm.

  • hammaskiven poisto
  • kotihoidon ohjaus
  • ravintoneuvonta
  • röntgenkuvien otto
  • valkaisuhoidot
  • jäljennösten otto
  • ompeleiden poisto