Hellä ja kivuton hoito

Ammattitaitoisilta hammaslääkäreiltämme ja suuhygienisteiltämme koko perheesi saa huomaavaista, kivutonta ja hellää hammashoitoa. Meillä voit unohtaa entiset ikävät kokemukset hammaslääkärikäynneistäsi. Valittavanasi on uudenlaisia kipua ja pelkoa poistavia vaihtoehtoja.

Erityinen täsmäpuudutus on erikoisohuiden neulojen ja puudutustekniikan takia monen asiakkaan mielestä erinomainen vaihtoehto kivun poistamiseen. Taitava puudutus takaa hellän hoidon!

Toinen vaihtoehto on sedaatio eli kevytnukutus. Siinä anestesialääkäri antaa kipua poistavan ja rauhoittavan lääkityksen, jonka avulla asiakas voi koko hoidon ajan olla rento ja tuntea olotilansa miellyttäväksi. Sedaatio sopii erityisesti pelkopotilaille, kun kiputuntemukset laskevat merkittävästi. Sedaatiossa asiakas on koko ajan hereillä hengittäen itse, mutta voi olla täysin jännittämättä.

Miellyttäväksi hammashoitokokemuksen tekevät myös asiaan koulutettujen lääkäreiden ja hoitajien rauhalliset ja hallitut liikkeet sekä vastaanottomme rentouttava musiikki.