Työpaikkahammashoito

Hyvä työnantaja tukee työntekijöidensä suun terveyttä, sillä suun terveydellä on tärkeä merkitys työkyvylle. Työpaikan tarjoama hammashoito voi ehkäistä vakavilta sairauksilta kohtuullisin kustannuksin. Hampaiden reikiintyminen ja iensairaudet voivat aiheuttaa ongelmia yleisterveydelle, jos niitä ei hoideta ajoissa. Ientulehdus on esimerkiksi yksi sydän- ja verisuonitautien riskitekijä. Työpaikkahammashoito edistää yleisterveyttä ja vähentää poissaoloja työstä.

Työntekijälle hammashoito on merkittävä ja houkutteleva lisä työsuhde-etuihin. Työpaikkahammashoito on työntekijälle veroton henkilöstöetu. Työnantaja voi puolestaan vähentää verotuksessa järjestämänsä työpaikkahammashuollon tavanomaiset ja kohtuulliset kulut. Verovähennyksen saaminen edellyttää kirjallista sopimusta työterveyshammashoidon järjestämisestä ja korvattavien palveluiden laajuudesta. Edun tulee olla koko henkilökuntaa yhdenvertaisesti koskeva, tosin esimerkiksi toimihenkilöiden ja työntekijöiden järjestelyt voivat erota toisistaan, ja etuutta voi porrastaa myös työsuhteen keston mukaan.

Korvattavien palvelujen laajuus ja hoidon järjestelyt sovitaan yrityksesi kanssa erikseen. Kun työntekijöiden hampaat tarkistetaan ja hoidetaan säännöllisesti, myös kustannukset ja hoitoon kuluva aika pienenevät nopeasti. Suomen Keinojuuriklinikalla on käytössä KELAn suorakorvausjärjestelmä, jolloin yrityksen maksettavaksi jää vain asiakkaan omavastuuosuus.

Meillä yrityksesi työntekijät saavat korkealuokkaista palvelua, joka kattaa kaikki hammashoidon osa-alueet vuositarkastuksista implanttihoitoihin saakka. Käytössämme on uusin teknologia, viihtyisät tilat ja ystävällinen huippuasiantuntijoiden joukkue. Erikoisosaamistamme on puuttuvien hampaiden korvaaminen ja puremisen ja hymyn eheyttäminen.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää työterveyshammashoidon järjestämisestä ja sen tarjoamista hyödyistä!