Hammaslääkäreille

Jos potilaasi tarvitsee hoitoa, jota et itse tee tai ehdi tehdä, voit tarjota potilaallesi hoidon yhteistyössä meidän kanssamme. Olemme osaava ja lojaali erikoishammashoidon kumppani. Hoitojakson tai konsultaation jälkeen potilaasi palaavat omaan hoitoosi.

Keinojuurihoidossa kannattaa panostaa laatuun. Suukirurgillamme on yli 25 vuoden kokemus implanttihoidosta. Olemme investoineet paljon hoitotiloihimme ja uusimpaan tekniikkaan - kirurgiset toimenpiteet tehdään aina leikkaustoimintaan suunnitelluissa ja varustelluissa leikkaussaleissa. Käytössämme on myös kartiokeila-TT. Se on tarkka kolmiulotteinen kuvantamismenetelmä, jonka avulla voidaan välttää mahdolliset hermovauriot ja asentovirheet.

Käytämme Straumannin implanttijärjestelmää ja oman hammaslaboratoriomme avulla voimme tarvittaessa valmistaa etualueen puuttuvan hampaan tilalle uuden hampaan jopa 4 tunnissa. Voit hoitavana hammaslääkärinä valita, teetkö itse proteettisen hoidon osuuden ja jälkikontrollit vai haluatko, että teemme hoidon valmiiksi meillä.

Voit hyödyntää myös pelkästään laadukkaita röntgenpalveluitamme (kartiokeila TT- ja OPTG-kuvantaminen). Osaava henkilökuntamme hoitaa kuvauksen, jonka jälkeen radiologimme lausuu kuvat ja toimitamme kuvat ja lausunnon lähettävälle lääkärille yleisimmin CD:llä.

Hoidamme potilaasi tarvittaessa myös sedaatiossa tai nukutuksessa.

Olethan yhteydessä, niin kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista.