Hintatietoa

Suun ja hampaiston ongelmat ovat yksilöllisiä. Hammashoidosta onkin vaikeaa antaa tarkkaa hinta-arvioita, ennen kuin hammaslääkäri on tutkinut suun tilanteen. Useimmiten tutkimuksen tueksi otetaan myös röntgenkuvat.

Hammashoidon kustannukset muodostuvat usein monesta eri toimenpiteestä. Tarvittavien toimenpiteiden määrä riippuu esimerkiksi ongelman laajuudesta, tarvittavasta kivunlievityksestä tai muista tukitoimista toimenpiteen suorittamiseksi. Tarkan kustannusarvion antaminen onnistuu näin ollen vasta lääkärin tutkimuksen jälkeen. Laajemmista hoitokokonaisuuksista saat aina yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion myös kirjallisena.

Suomen Keinojuuriklinikalla on käytössä KELA:n suorakorvausjärjestelmä, jolloin KELA:n hammashoidosta korvaama summa vähennetään hammaslääkärin toimenpiteistä jo vastaanotolla. Suuhygienistitoimenpiteistä haetaan edelleen erillisellä lomakkeella KELA:lta korvausta. Muista ottaa KELA-korttisi mukaan, kun tulet hoitoon.
Avaa tästä meidän suuntaa antava hinnasto


HUOM! Laskutamme peruuttamattomasta hammaslääkärikäynnistä 65 € ja peruuttamattomasta suuhygienistikäynnistä 40 €.

Rahoitusmahdollisuus

Onko sinulle tulossa suuri hammasremontti? Meidän kauttamme voit nyt hakea rahoitusta remontillesi. Olemme sopineet rahoitusyhteistyöstä Handelsbanken Rahoitus Oy:n kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hakea Aktiiviraha MasterCard Gold- korttia hammasremonttiaan varten tai Pihlajalinnan joustotiliä. Lisätietoja linkistä https://www.pihlajalinna.fi/yleista/joustotili.

 • Kortti on kansainvälinen MasterCard-maksuaika- ja -luottokortti, jolla voi tehdä ostoja lähes kaikkialla ympäri maailman
 • Kortille voi itse valita haluamansa tunnusluvun. Tätä varten tarvitsemme matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tunnusluvun valinta on tehtävä sähköpostissa toimitettujen ohjeiden mukaan. Jos et itse halua valita tunnuslukua, saat satunnaisesti valitun tunnusluvun.
 • Kortti ja tunnusluku (tunnusluvun vahvistus, jos itse valittu) lähetetään postitse kotiin noin kahden viikon kuluessa siitä
 • Kun sopimus on käsitelty Handelsbanken Rahoituksessa Aktiiviraha-kortilla tehdyille korttiostoille saa aina noin kuukauden korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen ostot on mahdollista maksaa kerralla tai pienemmissä, korollisissa erissä
 • Enintään alle 25 € ostoksia voi maksaa ilman tunnusluvun näppäilyä lähilukua soveltavissa myyntipisteissä
 • Liikkeiden tarjoamia maksuaikakampanjoita voi hyödyntää aina uudelleen
 • Suomessa ja ulkomailla voi nostaa käteistä pankkiautomaateista ja tilinoston avulla siirtää rahaa suoraan pankkitilille. Käteis- ja tilinostoissa korko peritään nostopäivästä lukien
 • Korttiin kuuluu myös kattava Aktiiviturva-ryhmävakuutus, kun ostot maksetaan kortilla. Vakuutukseen kuuluu Ostoturva-vakuutus yli 50 € arvoisille tavaroille ja Matkaturva-vakuutus ulkomaanmatkoille. Lisätietoja vakuutuksista http://www.aktiiviraha.fi/.

Luottoraja voi olla 5000 - 20.000 € ilman lisävakuuksia. Tarjoamme erilaisia takaisinmaksuaikoja lyhyemmistä korottomista maksuajoista pidempiin, kiinteästi korollisiin maksuaikoihin.

Esimerkkilaskelmia löydät tästä.

Kortin voi saada täysi-ikäinen henkilö, jolla on:
 • Säännöllinen palkka- tai eläketulo, joka on riittävä suhteessa haettuun luottoon.
 • Puhtaat luottotiedot.
 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa.
 • Ulkomaalaisen hakijan asumisaika Suomessa tulee olla vähintään 3 vuotta, hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus ja hänen tulee ymmärtää luottosopimuksen ehdot joko suomeksi tai ruotsiksi

Rahoitusta voit hakea vastaanotoltamme ja päätöksen saat odottaessa. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 020 155 2255 tai sähköpostitse info@keinojuuriklinikka.fi.

Aktiiviraha_syvatty_RGB