Yrityksen tarina

Suomen Keinojuuriklinikan missio on huolehtia asiakkaittensa hymystä.

Hymy on lyhin etäisyys kahden ihmisen välillä, sanoi aikanaan Victor Borge. Hymy oli alkusysäys myös Suomen Keinojuuriklinikan tarinalle kolmisenkymmentä vuotta sitten, kun kahden espoolaisnuoren hymy johti rakastumiseen ja yhteisen perheen perustamiseen. Sekä Anneli että Pekka Asikainen opiskelivat hammaslääkäreiksi ja perustivat valmistuttuaan oman yksityisen hammaslääkärivastaanoton voidakseen levittää hymyä toisillekin.

Suomen Keinojuuriklinikan tavoitteena on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista ja korkealuokkaista hammashoitoa.  Pekka Asikaisen erikoistuminen suukirurgian erikoishammaslääkäriksi antaa mahdollisuuden huolehtia myös vaativimpia suukirurgisia toimenpiteitä vaativista hoidoista. Klinikkamme kuuluukin Euroopan johtaviin toimijoihin keinojuurihoitojen saralla. Myös yleistermiksi muodostunut sana keinojuuri on Pekan luoma termi.

Yksityisenä perheyrityksenä klinikkamme kykenee toimimaan joustavasti ja kokemukseen perustuva kasvu on antanut mahdollisuuden myös omaan tuotekehitykseen. Oma hammaslaboratoriomme mahdollistaa erittäin nopean palvelun tilanteissa, joissa puuttuva hammas halutaan korvata mahdollisimman pian.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi hymyntekijäsi vastaanotolle!